Tulevaisuus tehdään Nyt!

Olemme nykyisessä tilanteessa eilisten valintojen ohjaamana, huomiseen menemme tämän päivän valinnoilla. Tulevaisuuden Poria  tulee rakentaa satsaamalla turvaan, terveyteen ja mahdollisuuksiin. Hienoja sanoja kaikki, mutta mitä ovat käytännön toimet.

TURVAA:

Avun saaminen kotiin ei saa olla iästä kiinni. Kotiapua on oltava niin vanhusten kuin lapsiperheidenkin saatavilla. Aina oma koti ei ole se paras paikka. Silloin vanhuksille on tarjottava laadukkaita asumispalveluja eikä lapsiakaan saa säilöä laitoksiin, vaan perhehoitoa on tuettava. Turvakoti voi pelastaa hengen, sen toiminta on säilytettävä.

TERVEYTTÄ:

Huomisen terveysongelmat estetään tänään. Liikuntaan ja hyvään ruokaan panostaminen on satsaus tulevaisuuteen. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet on oltava kaikkien ulottuvilla, varallisuuteen katsomatta. Kouluruoka on monelle lapselle päivän tärkein ateria. Sen laadusta ei voi tinkiä.

MAHDOLLISUUKSIA:

Monipuolinen koulutustarjonta mahdollistaa sen, että meillä on osaajia jatkossakin. Vahva elinkeinoelämä on kaupunkimme talouden perusta. Paikallisille yrityksille on luotava kasvun edellytyksiä ja yrittäjille mahdollisuuksia yrittää. Velkataakan kasvattaminen on lyhytnäköistä politiikkaa. Järkevällä taloudenpidolla annamme myös lapsillemme mahdollisuuden rakentaa tulevaisuutta.

Tulevaisuus tehdään Nyt!